Header Ads

Segmen Hajar Jom Blogwalking + Up Follower

Dengan Bismillah...

Selamat mendatang wahai hujung minggu. Hari ini ceria dan tetap ceria seperti selalu. Saya nak join satu segmen lagi, yang ini Segmen by Hajar pulak.



Marilah reramai wahai rakan2 blogger dtg melawat blog kecil saya ni. Kecil tapak tangan, ruangan blog ini saya tadahkan! Hehe...

Oh ya, saya nak tag Ziera... 

Ikhlas from me,
aynora nur
Advertisement

7 comments:

  1. dari segmen sama . Follow sini .

    ReplyDelete
  2. thanks join..senarai nama peserta bleh tgk dkat sini

    http://hajarhawa.blogspot.com/2012/04/senarai-blogger-terhebat-segmen-hajar.html

    hmm..hajar dah follow awak blik ye... :)

    ReplyDelete
  3. hye,, done folo u,,
    sy dari segmen yg same,,
    hit me back ea,,

    http://sarakassim.blogspot.com/2012/04/segmen-hajar-jom-blogwalking-up.html#comment-form

    ReplyDelete
  4. sdh follow cnie..jemput follow ifa blik..:)

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segmen-hajar-jom-blogwalking-up.html

    ReplyDelete
  5. okay kite dah follow , jgn lupe follow kite balik ekk .

    http://amelia-amey.blogspot.com/2012/04/segmen-hajar-jom-blogwalking-up.html

    ReplyDelete
  6. hye, dr segmen yg same..
    dh follow, follow balik k :D

    http://assweetasrose.blogspot.com/2012/04/segmen-hajar-jom-blogwalking-up.html

    ReplyDelete
  7. hai sy dari segmen hajar tu,, please follow me back =) thanks sy dah follow awk jugak >>

    http://nursyafika-eicasiwon.blogspot.com/2012/04/segmen-hajar-jom-blogwalking-up.html

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA:

Powered by Blogger.