Blog e-novel, cerita korea dan drama melayu

Sinopsis Drama Korea Fabulous Neighbour

aynora nur | ,October 10, 2015 |

Sinopsis Drama Korea Fabulous Neighbour - Drama korea terbaru akan mula ditayangkan di saluran ONE HD bagi menggantikan cerita korea Run, Jang Mi. Drama Fabulous Neighbour akan mula ditayangkan pada 14 Oktober 2015, pukul 10:10 malam. So, bagi anda yang meminati drama-drama korea, bolehlah bookmark the date, hihi..

Sinopsis Drama Korea Fabulous Neighbour
Sinopsis Drama Korea Fabulous Neighbour

Sinopsis Drama Korea Fabulous Neighbour


Seorang isteri hanya mencintai suaminya sahaja yang telah dikenali sejak zaman remaja lagi. Tetapi akhirnya si isteri terpaksa menerima kenyataan bahawa cinta tak selamanya bersatu apabila dia mendapat tahu tentang kecurangan si suami.

Gong Soo Rae (Yoon Son Ha) adalah seorang isteri yang penyayang dan setia terhadap suaminya, Seo Bong Gook. Tetapi malangnya suaminya telah berlaku curang dan menjalin hubungan dengan wanita lain bernama Choi Yi Kyung. Lalu, dunianya jadi kucar kacir dan Gong Soo Rae sangat tertekan.

Dalam keadaan yang tak menentu dan hilang semangat hidup, dia bertemu dengan jirannya yang baru bernama Park Chan Woo. Adakah pertemuan tersebut dapat mengubah kehidupan Gong Soo Rae menjadi lebih bermakna dan bangkit semula?

Dibintangi oleh: Yoon Son Ha, Seo Do Young, Park Tam Hee & Yoon Hee Suk.

Info Drama Korea Fabulous Neighbour


Drama: Fabulous Neighbor (literal title)
Pengarah: Park Gyung-Ryeol
Penulis: Park Hye-Ryeon
Network: SBS
Episode: 119
Tarikh disiarkan di Korea: January 5 - June 19, 2015


Final Episod 119 Drama Korea Fabulous Neighbour
Selamat menonton. Dapatkan manfaat yg baik daripadanya.

Terima kasih.
Tag : Cerita Korea
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
0 Komen untuk "Sinopsis Drama Korea Fabulous Neighbour"

TINGGALKAN KOMEN ANDA:

Back To Top