Menu
Oh! MyKarya!

Beli Akadku Yang Terakhir Online Di Bookcafe

Beli Akadku Yang Terakhir Online Di Bookcafe. Kini anda boleh beli buku secara online di Bookcafe yang boleh ditempah, bayar dan terima buku depan pintu rumah anda dengan segera. Daftar jadi ahli Bookcafe pun senang, hanya perlukan beberapa minit daripada masa anda...

Ingin beli buku Akadku Yang Terakhir? Jangan pening-pening, terus je tekan SINI dan anda dah boleh order. Mudah, kan?

Beli Akadku Yang Terakhir Online Di Bookcafe


Jika anda ingin beli buku Akadku Yang Terakhir yang kini sedang ditayangkan sebagai drama bersiri di Astro saluran 123 setiap hari jam 6.00 petang hingga 7.00 malam, anda boleh beli secara online di Bookcafe.Com. Nak order lebih dari satu pun boleh, kemudian boleh pakat-pakat jual pada kekawan yang tak sempat pergi beli kat kedai buku...heheh...

Jangan risau! Bookcafe ada lebih 100 unit buku yang masih ada dalam stok...



=============================
Harga : RM37.00
Harga Baru: RM27.75 (diskaun 25%)

ID produk : 978-967-0448-65-7

Format : Kulit Nipis

Penerbit : Kaki Novel

Tarikh terbitan : 30 Apr 2014

Berat (kg): 0.74

Sinopsis Akadku Yang Terakhir:-


Tugas sebagai seorang Pakar Psikoterapi telah menemukan Rania Baheera dengan seorang duda yang tiga kali berkahwin, tiga kali bercerai tanpa sebab bernama Irham Zahri. Dan keengganan Irham Zahri untuk bekerjasama dalam setiap sesi terapi yang diatur menambahkan rasa sebal di hati Rania.

Hati yang rimas mula bergetar indah tatkala kehadiran Rania berjaya menghapus bayang-bayang silam dan menyuntik keyakinan buat dirinya. Usaha meraih kepercayaan Rania membuahkan hasil apabila cinta yang dihulur disambut penuh kasih. Dan sekali lagi lafaz akad nikah meniti di bibir Irham Zahri dengan tekad yang perkahwinan ini akan menjadi akadnya yang terakhir. Tiada lagi selepas Rania!

Tatkala dibuai keindahan menikmati alam berumah tangga, hubungan Rania dan Irham Zahri bergoncang dengan kehadiran Zalia yang menaruh dendam dan juga sikap melindungi Fazriq.

Mampukah akad yang dilafaz menjadi akad terakhir yang kekal sehingga ke hujung nyawa?

“Kerana aku mula mengerti betapa indah cintamu, Betapa agung dan tulus kasih sayangmu, Kini aku bersumpah, kau yang terakhir buatku….”

Beli Akadku Yang Terakhir Online Di Bookcafe . Kini anda boleh beli buku secara online di Bookcafe yang boleh ditempah, bayar dan terima buk...
aynorablogs Apr 21, 2016
Oh! MyKarya!

Bookcafe Membership 2016 Berbaloi-baloi

Bookcafe Membership 2016 Berbaloi-baloi. Bookcafe membuka peluang kepada pelanggan berdaftarnya untuk merebut keahlian Bookcafe secara percuma untuk tahun 2016 dengan syarat-syarat tertentu.

Nak dapat membership percuma dengan Bookcafe? Daftar dahulu dengan 3 langkah mudah dan anda bakal menikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Bookcafe 2016.

Banyak kelebihannya jika anda daftar sebagai member dengan Bookcafe.com. Anda akan dapat keutamaan jika ada promosi baru dan hebat, anda akan dapat berita terkini tentang buku-buku baru yang terdapat di Bookcafe dan anda juga boleh dapat free gift, jika ada...

Bookcafe Membership 2016 Percuma Berbaloi-baloi


Terma dan syarat:

1. Bermula 18 Februari 2016, istimewa untuk customer berdaftar di Bookcafe sahaja.


2. Berbelanja RM100 ke atas dalam satu resit dalam tahun 2016 di Bookcafe

3. Tempoh sah membership adalah sehingga 31 Disember 2016. Sepanjang tempoh ini, anda akan menikmati diskaun asas 10% untuk semua produk di Bookcafe.

4. Tawaran ini hanya sah di kedai buku online Bookcafe.

PENTING: Daftar dahulu sebelum membuat pembelian untuk menikmati diskaun, penghantaran percuma, hadiah & semua keistimewaan di Bookcafe. Hanya 5 saat untuk mendaftar. Pendaftaran PERCUMA. Klik di sini untuk daftar.

Bookcafe Membership 2016 Berbaloi-baloi. Bookcafe membuka peluang kepada pelanggan berdaftarnya untuk merebut keahlian Bookcafe secara percu...
aynorablogs