Header Ads

Beli Buku Online Di Bookcafe Kedai Buku Online Terbesar

Advertisement
Mykarya.com - Beli Buku Online Di Bookcafe. Kenapa anda mesti beli buku di Bookcafe? Kenapa saya kata Bookcafe kedai buku online terbesar? Sebab di Bookcafe ada lebih 2,000 tajuk buku yang memang anda cari. Anda hanya search pada butang carian yang disediakan di dalam Bookcafe dan insyaa Allah, buku yang anda cari tersedia dengan diskripsi dan harganya.


Mengapa mesti beli buku di Bookcafe?


Mestilah kerana khidmat pelanggannya yang tip top. Walaupun saya agen affiliate Bookcafe, saya pun beli buku dan melanggan dengan dia orang. Hari ini order dan bayar, esok dah sampai..., tertakluk dengan syarat la.., iaitu anda order, bayar dan beri maklumat lengkap dengan cepat dan tepat. Faham, kan?

Beli Buku Online Di Bookcafe Pasti Berbaloi Sangat!!


Ada lebih 2,000 jenis tajuk buku yang boleh di dapati di Bookcafe, kedai buku online terbesar di Malaysia.

Dah lah koleksi buku-buku banyak, ada buku bisnes, buku motivasi, al Quran pun ada, novel terkini dan popular tentulah ada juga, dan tak ketinggalan ada merchandise UPIN & IPIN. Beli lah untuk anak-anak. Mereka pasti suka. Galakkan anak-anak membaca dengan membelikan buku-buku yang boleh menarik minat mereka dengan cepat.

Berapa banyak penerbit buku di Bookcafe?


Wow!! Ada banyak beb penerbit buku yang bekerjasama dengan Bookcafe. Anda boleh baca sendiri senarai yang saya berikan di bawah:

1. PTS
2. AbS Media
3. KARYA SENI
4. KAKI Novel
5. Al Hidayah
6. ALAF 21
7. Buku Prima
8. PENERBIT Fajar
9. Dan...banyak lagi

Jenis-jenis atau genre buku yang terdapat di Bookcafe adalah seperti di gambar di bawah.


Akhir sekali, kalau anda nak dapat income sampingan sebagai agen affiliate dengan Bookcafe, anda boleh mendaftar dengan mereka. Kalau tak tahu link nya, klik aje pada gambar yang saya sertakan di bawah dan kemudian klik pada >>> PELUANG BUSINESS >>> Affiliate Bookcafe

Mudahnya nak buat duit sampingan, kan...kan...

Apa lagi klik pada gambar dan ikut arahan yang saya berikan tu..


Nota: income di atas adalah untuk tempoh dari bulan April 2016, kalau tak silap. Anda akan dibayar komisen jika income dah cecah RM100 dan ke atas.

Selamat membaca.
Selamat menjadi agen affiliate
Kita berjaya sama-sama yek!

Advertisement

No comments

TINGGALKAN KOMEN ANDA:

Powered by Blogger.