Subscribe Us

Drama Korea Victory Of Tomorrow Yang Menarik

Drama Korea Victory Of Tomorrow Yang Menarik. Nak tengok drama korea yang menarik dan terbaru? Sekarang saluran Oh!K dah boleh ditonton secara percuma dan anda boleh lah menonton drama Victory of Tomorrow yang menarik di saluran tersebut.

Antara pelakon yang terlibat termasuklah Jun So Min sebagai Han Seung Ri, Song Won Geun sebagai Na Hong Joo, Choi Phillip sebagai Cha Sun Woo dan Yoo Ho Rin sebagai Seo Jae Kyung

Sedikit info tentang Victory of Tomorrow:

Title: Also known as: Another Victory Tomorrow
Genre: Melodrama, romance, family
Episodes: 130
Broadcast network: MBC
Broadcast period: 2015-Nov-02 to 2016-Apr-29
Air time: Monday to Friday 07:50
Original Soundtrack: Tomorrow Victory OST

Sinopsis Drama Korea Victory Of Tomorrow 


Drama Korea Victory Of Tomorrow Yang Menarik

Drama Victory of Tomorrow adalah kisah anak seorang pengasas kicap bernama Han Seung-ri yang cuba bangkit selepas kematian ayahnya. Dia cuba mencari siapakah pengkhianat yang telah melanggar mati ayahnya dan dalam masa sama menyiasat siapa yang telah mencuri hakcipta kicap yang diasaskan oleh ayahnya.

Kisah semakin menarik bila Han Seung ri diterima bekerja di Seodong dimana disitu dia menghadapi dugaan dan cacian daripada anak pengerusi yang sombong. Suami nya adalah bekas teman lelaki Han Seung Ri.

Bagaimanakah nasib Han Seung Ri seterusnya. Dapatkah dia menebus kembali kematian bapanya dan mengembalikan pemilikan hakcipta kicap yang diasaskan oleh ayahnya?

Selamat menonton.

Post a Comment

0 Comments

close