Subscribe Us

Sinopsis Drama Korea The King In Love

Sinopsis Drama Korea The King In Love. Drama korea di saluran 393 Astro mulai hari rabu 2/8/2017 akan tayangkan drama epik bertajuk The King In Love. Dibintangi pelakon-pelakon hebat dan ternama, drama ini dijangka boleh jadi hit dan diminati ramai. Betul atau tak, kita tengok nanti ranking yang diperolehi oleh drama ini.

Sedikit info tentang The King In Love:

Judul : The King Loves
Judul lain : King in Love
Genre : Historical, Romance, Melodrama
Episode : 40 (35 minit/episode)
Penyiar TV : MBC

Pelakon utama :

Im Shi Wan sebagai Wang Won
– Yoon Chan Young sebagai Wang Won (muda)
Im Yoon Ah sebagai Eun San
– Lee Seo Yeon sebagai Eun San (muda)
Hong Jong Hyun sebagai Wang Rin
– Nam Da Reum sebagai Wang Rin (muda)
Oh Min Suk sebagai Song In

Sinopsis Drama Korea The King In Love


Sinopsis Drama Korea The King In Love

Siapa minat dengan Yoona☺? Dia adalah antara bintang utama The King In Love. Saya minat dengan Yoona sejak dia berlakon dalam Mr President tu.. memang best dan bersahaja lakonan dia.

Baiklah. Jom kita tengok sinopsis drama korea The King In Love.

Wang Won (Im Shi Wan) adalah Putera Mahkota ketika Dinasti Goryeo, yang gila kuasa. Beliau suka menguasai sesuatu daerah dengan ketangkasannya. Teman masa kecilnya, Wang Rin (Hong Jong Hyun), adalah sekutu paling dipercayai dan juga pengawalnya. Ketika mereka bertemu dengan Eun San (Im Yoon Ah), puteri cantik kepada lelaki terkaya di negeri ini, mereka menjadi teman yang tidak terpisahkan. Tapi ketika Won dan Rin jatuh cinta dengan Eun San, apa yang akan terjadi dengan cita-cita dan persahabatan mereka?

Apakah mereka akan terputus sahabat kerana cinta?

Selamat menonton drama siri Sinopsis Drama Korea The King In Love dan ambil manfaat yang baik datipada cerita yang dipersembahkan. 

Post a Comment

0 Comments

close