Drama Korea Menarik Our Gab Soon Di Saluran ONE

,
Drama Korea Menarik Our Gab Soon Di Saluran ONE. Drama Our Gab Soon ni adalah drama ulangan di saluran 393 Astro ONE HD. Sebelum ni pernah tengok tapi dah lupa sikit jalan ceritanya. Sekarang, bila ada tayangan ulangan.. dapat tengok semula dengan aman. Hehe.. oh ya, Korean Drama Our Gab Soon ini pernah release pada 27 Ogos 2016 yang lalu dan tamat pada 8 April 2017.

Drama Our Gab Soon adalah drama kisah keluarga yang bercerai berai, anak-anak yang mencari kasih sayang ibubapa dan juga kisah perniagaan. Ada banyak kisah masalah sosial yang di paparkan dalam drama ni.

Drama Korea Menarik Our Gab Soon Di Saluran ONE

Drama ni mempunyai 61 Episode. Banyak kan.. kena sabar bila dah mula tengok episod demi episod.

Antara pelakon drama korea Our Gab Soon:

Kim So-Eun sebagai Shin Gab-Soon
Song Jae-Rim sebagai Heo Gab-Dol
Jang Yong sebagai Shin Joong-Nyeon
Ko Du-Shim sebagai In Nae-Sim
Lee Mi-Young sebagai Shin Mal-Nyeon
Yoo-Sun sebagai Shin Jae-Soon
Lee Wan sebagai Shin Se-Gye
Lee Bo-Hee sebagai Nam Gi-Ja
Kim Gyu-Ri sebagai Heo Da-Hae
Jeon Kuk-Hwan sebagai Yeo Bong

Sinopsis Drama Korea Menarik Our Gab Soon Di Saluran ONE


Jom baca sikit sinopsis drama Our Gab Soon, yang saya share dari blog INI.

Drama ini berkisarkan tentang 3 buah keluarga yang mempunyai hubungan kekeluargaan antara satu sama lain serta masalah - masalah yang mereka hadapi. 

Aku suka dengan watak Shin Se Gye yang dilakonkan oleh Lee Wan, riak mukanya yang lembut dan tenang memang sesuai dengan wataknya itu yang merupakan seorang anak yang baik. 

Drama ini ada banyak cerita sebab melibatkan banyak watak dan dalam banyak - banyak watak dalam drama ini, aku paling suka kisah kakak Gab Soon iaitu Jae Soon sebab kisahnya penuh konflik dan wataknya paling banyak perkembangan dan tragedi. Walaupun tajuk drama ini adalah Our Gab Soon dan fokus drama ini sepatutnya pada Gab Soon tapi lain yang jadi sebab nampak drama ini seperti memfokuskan tentang kisah Shin Jae Soon yang merupakan kakak sulung pada Gab Soon. Ini juga kali pertama aku melihat pelakon Choi Dae Chul melakonkan watak yang agak baik dalam drama ini berbanding watak jahat dalam dramanya sebelum ini seperti Drama My Daughter Geum Sa Wol.

Semoga kisah dan pengajaran dalam drama keluarga ni memberikan banyak manfaat kepada kita yang menontonnya. Ambil yang baik dan buang yang tak elok. Filter sikit.. 😃😃😃 selamat menonton.
Share on Google Plus

About aynora nur

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comments:

Post a Comment

TINGGALKAN KOMEN ANDA: