Breaking

Showing posts with label Buku Terpakai Untuk Dijual. Show all posts
Showing posts with label Buku Terpakai Untuk Dijual. Show all posts

Oct 8, 2016

October 08, 2016

Senarai Buku Terpakai Untuk Dijual 2016

Senarai Buku Terpakai Untuk Dijual 2016. Adakan anda sedang tercari-cari buku terpakai yang masih elok dan dijual pada harga yang murah? Buku terpakai asalnya milik saya sepenuhnya dan tidak pernah disewakan. Kebanyakan buku masih elok dan baru di baca sekali. Kalau ada rosak pun adalah kerana berhabuk sebab lama tersimpan dalam almari. Harap maklum.


Untuk yang berminat sahaja. Buku yang telah dibeli tidak boleh dikembalikan.

Senarai Buku Terpakai Untuk Dijual 2016

Berikut adalah senarai buku terpakai untuk dijual. Jika anda berminat untuk memiliki buku-buku yang dinyatakan, sila tinggalkan mesej pada nombor telefon yang tertera pada gambar buku.

1. UNTUK SEMUA DOSAKU ~ Rin Ahmad ★RM16.00 ***SOLD
2. BAHASA HATI KITA ~ Rehan Makhtar ★RM20.00
3. KAU KEKASIH GELAPKU ~ Que Sera Sera ★RM18.00 ***SOLD
4. ARLUNA ~ Rin Ahmad ★RM16.00
5. DEKATNYA CINTA ~ Aisya Sofea ★RM20.00
6. 13 JAM A380 ~ Evelyn Rose ★RM22.00

★★★Harga telah termasuk kos penghantaran.

Jualan hanya terbuka kepada mereka yang serius sahaja. Keadaan buku masih sangat elok kerana hanya dibaca sekali oleh owner dan ada yang langsung tidak dibaca kerana tiada kesempatan.

Tujuan buku-buku tersebut hendak dijual kerana ruang rak menyimpan buku tidak mencukupi.

Segala pertanyaan boleh diajukan di nombor yang tertera pada gambar di bawah. Terima Kasih.


Semoga dipermudahkan. Insyaa Allah.

May 24, 2012

May 24, 2012

Senarai Novel Terpakai ~ Latest!

Dengan Bismillah,

Saya baru sahaja update senarai terkini buku2 terpakai kat blog ini. Bagi sesiapa yang berminat dengan buku2 terpakai, silalah isikan order form kat situ. Buku2 tersebut masih tersangat elok keadaannya, cuma tempat simpanan yang terhad menyebabkan saya terpaksa 'menjual' stok tersebut.

Ada juga novel2 yang saya beli dah berkurun lamanya, tetapi saya tak jual kerana sesetengahnya ada 'sentimental value', cerita yang unik, novel2 islamik dari penulis tersohor Habiburrahman El Shirazy, dan banyak sebab lain.

Oh ya, saya hanya 'layan' serious buyer yang faham urusan jual dan beli. Thats all.

Ini senarai terkini yang saya telah update. Sila pergi ke aynorabooks.blogspot.com untuk keterangan lanjut.  

 

Senarai (iv)

1. Sayangku Merajuk ~ Ayu Emelda - RM15.00** SOLD
2. Sesuci Kasih Seorang Isteri ~ Dzie Tyea - RM14.00
3. Andai Kau Jodohku ~ Liza Zahira - RM14.00
4. Uda & Dara ~ Aisya Sofea - RM18.00
5. Berjuta Warna Pelangi ~ Iris Ixora - RM16.00
6. ...dan Cinta Pun Tersenyum ~ Nora Ismail - RM17.00
7. Ku Pujuk Hati ~ Zuri Yanie - RM14.00
8. Bukan Tak Sudi ~ Mimie Afinie
9. Puteri Cinta ~ Krisya Raisya - RM13.00
10. Sayang Sepenuh Hati ~ Eka Fahara - RM15.00
11. Mungkin Nanti ~ Mazni Aznita - RM18.00
12. Buat Yang Tersayang ~ Maya Rashidah - RM16.00

Dapatkan segera novel kegemaran anda pada harga yang murah. Semua harga termasuk kos penghantaran.

selamat membaca,
aynora nur

Mar 3, 2012

March 03, 2012

Buku-Buku Terpakai Untuk Dijual





Salam blogger 1Malaysia,
dan juga selamat membaca my dear readers...

Saya ada perkhabaran yang menarik yang nak dikongsikan dengan you'alls. Bukan soal nak buat entri baru untuk sambung novel yang tergendala (sedang diusahakan...), tetapi soal buku2 terpakai yang ada dalam koleksi saya. Kebanyakan buku-buku tersebut kelihatan masih amat baru tetapi saya let it go (jual) pada harga yang berpatutan.

1. Ku Pujuk Hati
2. Sesuci Kasih Seorang Isteri
3. ...Dan Cinta Pun Tersenyum
4. Berjuta Warna Pelangi
5. Yang Sebenarnya
6. Andai Kau Jodohku

Buat sementara ini, buku-buku di atas yang sempat saya update kat blog ini, next time maybe ada lagi buku yang akan saya masukkan. Pada sesiapa yang berminat sila terus ke blog ini.

Semoga korang semua happy, ok.

Ikhlas,
aynora nur