Breaking

Showing posts with label Segmen Kenali Watak. Show all posts
Showing posts with label Segmen Kenali Watak. Show all posts

Jan 20, 2012

January 20, 2012

Segmen - Kenali Watak Bermula!

Salam sayang my lovely readers...

Dah baca pasal Segmen - Kenali watak yang saya post semalam? Jom ramai-ramai sertai segmen ini. Bukannya apa, saya nak tahu jugak watak/hero/heroine yang mana satu yang korang sukai? Atau ada watak yang korang benci? Saya nak feedback dari korang semua, ok...

Kat bawah ni dia punya banner, so get it now!


**banner 'Segmen - Kenali Watak' oleh mykarya.net


Sebagai ingatan, segmen ini akan berakhir pada valentine day...14/2/2012.

Peace,

admin@mykarya

Jan 19, 2012

January 19, 2012

Segmen - Kenali Watak Oleh mykarya [dot] net



Salam sayang pembaca mykarya,


Sempena tahun baru 2012 ini, saya nak anjurkan satu ‘Segmen’ yang saya panggil – ‘Segmen – Kenali Watak’. Segmen ni mudah sahaja, korang kena buat perkara-perkara berikut,

Syarat-syarat penyertaan:


1. Follow blog mykarya.net ini.
2. Follow blog aynoranur [dot] com juga…
3. Pilih watak yang kamu suka dalam e-novel dari mykarya.net dan mengapa?
4. Copy Banner kat atas dan paste kat entry korang.
5. Tag 2 orang kawan dan ikut serta segmen ini
6-Link kan penyertaan anda di bahagian komen.

TARIKH SEGMEN : 20/1/2012 – 14/2/2012

Hadiah:

3 X Hadiah utama Top up RM30 dan sebuah novel
3 X Hadiah saguhati (sebuah novel)

Pemenang akan diberitahu.

SELAMAT MENCUBA & MAJU JAYA!