Menu
Results for "Segmen mykarya"
Oh! MyKarya!

Salam sayang my lovely readers...

Dah baca pasal Segmen - Kenali watak yang saya post semalam? Jom ramai-ramai sertai segmen ini. Bukannya apa, saya nak tahu jugak watak/hero/heroine yang mana satu yang korang sukai? Atau ada watak yang korang benci? Saya nak feedback dari korang semua, ok...

Kat bawah ni dia punya banner, so get it now!


**banner 'Segmen - Kenali Watak' oleh mykarya.net


Sebagai ingatan, segmen ini akan berakhir pada valentine day...14/2/2012.

Peace,

admin@mykarya

Salam sayang my lovely readers... Dah baca pasal Segmen - Kenali watak yang saya post semalam? Jom ramai-ramai sertai segmen ini. Bukannya...
Unknown Jan 20, 2012