Subscribe Us

Final Episode Drama Korea Good Daughter Hana

Final Episode Good Daughter Hana - Drama Korea yang sedang hangat ditayangkan di saluran ONE HD 393 adalah drama Good Daughter Hana. Sebuah kisah yang agak unik juga dimana watak utamanya adalah seorang wanita yang menyamar menjadi lelaki demi menyelamatkan legasi perniagaan keluarganya.


Episod Akhir Good Daughter Hana 

Jang Hana melalui pelbagai dugaan dan cabaran demi memastikan ibunya selamat dari ancaman emak tirinya. Oleh kerana ibunya dianggap sebagai perempuan simpanan, maka kehadiran mereka dalam keluarga tersebut tidak dialu-alukan.

Episode 33 Drama Korea Good Daughter Hana


Ra Hee memberitahu kepada Hana bahawa dia meminati Do Hyun. Setelah mengetahui sejarah keychain yang dijumpai pada Hana. Yoon Chan mengesyaki Hana adalah seorang wanita. Mulai dari episod inilah Yoon Chan menyiasat latar belakang Hana secara senyap-senyap. Akhirnya sah, Yoon Chan menyedari bahawa Hana adalah seorang wanita. Dapat tengok ceritanya dalam episod 35.


Episod akhir Good Daughter Hana agak sedih juga bila Hana kehilangan datuknya yang sebelum ini banyak menyebelahi dirinya. Hana juga telah putus dengan Do Hyun dan menerima kenyataan tersebut dengan hati terbuka.

Final Episode Drama Korea Good Daughter Hana


1. Jang Hana, kakak dan ibunya telah tinggal di rumah agam mereka. Secretary Kim memberitahu bahawa mungkin Pengerusi Jang akan meninggal tidak lama lagi kerana sakit yang dihidapinya. Ha-Myeong dan ibunya terkejut.

2. Pengerusi Jang menasihati Jang Hana agar berhati-hati. Mungkin dia akan dibenci oleh ahli keluarganya tetapi dia kena bersedia menghadapi semua itu. Pengerusi Jang yang duduk di kerusi roda banyak meninggalkan pesanan kepada Hana. Dia mahu Hana menyatukan keluarga mereka semula.

3. Akhirnya Pengerusi Jang meninggal dunia di sisi Jang Hana.

4. Doe-Hyun datang melawat Hana dan keluarganya. Dan menyampaikan ucapan takziah daripada pihak keluarganya juga.

5. Doe Hyun telah berpisah dengan Hana tetapi menerima kenyataan tersebut dengan matang. Banyak kenangan yang pernah mereka lalui telah mendewasakan terutamanya keluarga, sebuah perhubungan, persahabatan dan dalam perniagaan.

6. Doe Hyun telah menjadi Pengerusi SS Group. Dia mahu menjadikan SS Group sebagai sebuah yayasan awam sebagai rasa penyesalan terhadap tindakan ayahnya sebelum ini yang banyak menyusahkan orang. DY akan menjaga ayahnya kerana ayahnya yang telah membesarkan selama ini.

7. Doe Hyun menganggap Yoon Chan seperti abangnya sendiri walaupun sebenarnya YC hanyalah anak tak sah taraf ayahnya.    

8. Keluarga tiri Hana hidup susah. Mereka menyesal dengan perbuatan dan kesalah mereka selama ini.

9. Ra Hee dipenjarakan. Ibunya datang melawat dan memohon maaf kerana tidak berjaya mendidik Ra Hee seperti Jang Hana. Mahu memulakan hidup baru di kampung.
10. Jang Hana mahu menyambut harijadi Yoon Chan di Bangunan Eun Chum tetapi Yoon Chan tak muncul. Pengarah Yoon memaklumkan bahawa Yoon Chan mahu ke luar negara dan dia tidak mahu menyusahkan Hana.

Bagaimanakah kesudahannya? Adakah Hana dapat bersama dengan Yoon Chan?

Jika anda mahu menonton drama korea Good Daughter Hana Final Episode, bolehlah ke website berikut:

http://dramafire.com/a-well-raised-daughter-episode-122-finale/


Menonton Final episod drama korea Good Daughter Hana melahirkan rasa gembira disebabkan beberapa perkara. Selain happy ending, drama korea Good Daughter Hana juga ada banyak pengajarannya. Usah membezakan kebolehan antara lelaki dan wanita, dan perbuatan yang jahat selalu mendapat balasan yang sepatutnya. 


Post a Comment

8 Comments

 1. Tak sbr nk tengok episod akhir good daughter,hana ni. Mesti best punya

  ReplyDelete
 2. dissapointed ending

  ReplyDelete
 3. Tak sabar nk tahu hana dgn siapa akhirnya.

  ReplyDelete
 4. pengen cepet besok melihat kelanjutan hana yang mau ditembak sama park doo sik di hutan lindung sewaktu meminta penilaian dari sul ji mok

  ReplyDelete
 5. Memang best citer Good Daughter Hana ni...aduyai..lagi 4 episode je yg tinggal..hua3..

  ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA:

close