Sinopsis Drama Bahagia Kasihmu Di TV3 Slot Zehra

Sinopsis Drama Bahagia Kasihmu Di TV3. Bahagia Kasihmu adalah sebuah novel karya Fatin Nabila yang diadaptasi ke sebuah drama TV dengan tajuk yang sama. Drama ini akan mengisi slot Zehra yang bersiaran pada setiap malam jumaat bermula pukul 9:00 malam. Bila mula tayangan? Tak pasti pula tetapi mungkin pada awal 2017. Antara pelakon yang menjayakan Bahagia Kasihmu adalah Fezrul Khan dan Eyka Farhana, Farisha Irwayu, Afifah Nasir, Qazim Nor, Fazlina Ahmad Daud dan ramai lagi.

Sinopsis Drama Bahagia Kasihmu Di TV3 Slot Zehra

Harga: RM 18.00
ISBN: 978-983-124-345-9
Halaman: ~464
Berat: 400 gram
Tarikh Terbit: 21 Feb 2008
Kategori: Novel

Selain daripada itu, Bahagia Kasihmu di arahkan oleh Nizar Jamaluddin. Drama Bahagia Kasihmu diterbitkan oleh A.Aida Production. Sdn Bhd.

Sinopsis Drama Bahagia Kasihmu 


Sinopsis Drama Bahagia Kasihmu Di TV3 Slot Zehra

Drama Bahagia Kasihmu mengisahkan tentang seorang wanita yang cuba bangkit dari kenangan silam.

DIBURU masa silam, Tasnim sentiasa kegelisahan. Kepahitan semalam mendera perasaan. Terus, dia tidak berani mencintai. Jauh sekali membiarkan dirinya dicintai. Dia sentiasa sedar di mana dia berpijak. Di penjuru mana dia berdiri.

Kemunculan Zarul, memang tidak diduga. Tanpa sedar, lelaki itu menjadi watak penting dalam hari-harinya. Dia seolah terikat dengan Zarul. Ingin menjauh, tetapi makin dekat pula jadinya. Dalam diam, sedetik rasa mula bertunas dalam jiwanya.

“Awak adalah perempuan yang berjaya membuka pintu hati saya. Siapa pun awak sebelum ini, saya tak kisah.Izinkan saya bahagiakan awak.”

Tasnim terkedu. Pertemuan mereka tidak pernah dirancang. Perkenalan mereka tanpa salam. Lalu, semudah itukah dia melafazkan kata cinta?

Kata pujangga, apabila hati disimbahi cahaya cinta, sinarnya akan dapat dibaca pada seri wajah. Begitulah hebatnya kuasa cinta. Jadi, wajarkah dia menolak hakikat sebuah kehidupan?

Hakikatnya, cinta itu permulaan sebuah derita. Dibayar dengan air mata sekalipun belum tentu mendatangkan bahagia sekelip mata.

Pergilah cinta, andai itu mampu mengembalikan kebahagiaan. Biarkan sahaja bahagia kasih itu berlalu, andainya itulah harga sebuah kepahitan yang perlu dibayar. Biarlah rindu ini terus tersimpan dalam lipatan memori cinta. - sumber Alaf 21

Adakah Tasnim mampu mengecap bahagia dengan Zarul yang cuba menghulurkan secebis kasihnya? Adakah Zarul pun macam lelaki lain yang akan terus meninggalkan Tasnim jika dia tahu sejarah pahit wanita itu?

Sama-samalah nantikan kesudahan cerita Bahagia Kasihmu yang bakal menemani malam anda.

Post a Comment

0 Comments