Drama Korea I'm Sorry But I Love You

Drama Korea I'm Sorry But I Love You. Bagi pencinta drama korea terbaru, kini ONE HD menyiarkan drama korea bertajuk I'm Sorry But I Love You. Drama ini bersiaran pada pukul 7:30 malam waktu tempatan, setiap hari Ahad mulai 15 Januari 2017.

Drama I'm Sorry But I Love You disiarkan 5 episod sekali gus setiap hari, jadi jangan terlepas menontonnya nanti.

Drama korea I'm Sorry But I Love You

Sinopsis Drama Korea I'm Sorry But I Love You


Jung Mo Ah dan Park Do Hoon adalah pasangan suami isteri yang telah lama mengenali antara satu sama lain, dan sama-sama membesar di runah anak yatim. 

Suatu hari, kehidupan mereka bertukar tragedi bila Do Hoon mengetahui bahawa dia berasal dari keluarga kaya raya. Kerana dikaburi dengan kemewahan dan wang ringgit, akhirnya Do Hoon menceraikan Mo Ah dan berkahwin dengan Cha Young Hwa, anak seorang ahli politik yang terkenal. 

Oleh kerana diketepikan dan disingkirkan oleh suami sendiri, Mo Ah bangkit meneruskan kehidupan. Dia bertemu dengan Kang Nam Goo yang baik hati. Adakah dia akan menemui cinta semula? 

Adakah anda akan memilih wang daripada cinta suci? Itulah tema yang dibawakan dalam drama korea terbaru ini. Temui jawapannya dalam drama korea I'm Sorry but I Love You.

Dibintangi oleh: Kim Min Seo, Park Sun Ho, Lee In dan Na Ya.

Post a Comment

0 Comments