Sinopsis Drama Korea Suspicious Partner

Sinopsis Drama Korea Suspicious Partner. Bagi peminat drama penyiasatan dan romantik, inilah masanya. Saluran ONE akan menyiarkan drama korea bertajuk Suspicious Partner. Akan ditayangkan di sini mulai 11 May, setiap Khamis dan Jumaat pada pukul 8.10pm (7.10pm JKT). Siaran tertunda 24 jam daripada waktu Korea. 

Sinopsis Drama Korea Suspicious Partner


Info Drama:

Drama: Suspicious Partner (literal title)
Director: Park Sun-Ho
Writer: Kwon Ki-Young
Network: SBS
Episodes:
Release Date: May 10, 2017 --
Runtime: Wed. & Thu. 22:00
Language: Korean
Country: South Korea

Sinopsis Drama Korea Suspicious Partner


Drama Korea Suspicious Partner mengisahkan tentang seorang pembunuh yang menderita amnesia. Kerana lupa ingatan, maka sang pembunuh terus mengancam  No Ji Wok (Ji Chang wok) dan Eun Bong Hee (Nam Ji Hyun). Apakah hubungan si pembunuh dengan Ji Wook dan Bong Hee?? Mengapa kedua-duanya menjadi sasaran pembunuh tersebut?

Adakah sang pembunuh tersebut bukanlah pembunuh sebenarnya?

Adakah bahaya menjadikan hubungan kedua-dua pasangan tersebut bertambah baik atau sebaliknya?

Noh Ji Wook adalah seorang pendakwa yang berbakat dan sentiasa berjaya dalam apa jua kerja yang dilakukan, termasuklah kerja sebagai pendakwa yang merupakan impian sang ayah. Perjalanan hidupnya berbeza dengan pelatih kehakiman Eun Bong Hee, seorang wanita yang kuat dan lasak berbeza dengan penampilannya, kerana latar belakang taekwondo yang dipegangnya. 

Dibintangi oleh Ji Chang Wook, Nam Ji Hyun, Choi Tae Joon and Nara (Hello Venus).

Selamat menonton drama menarik Suspicious Partner di saluran ONE HD. Ambil pengajaran yg baik daripada cerita yang ditonton. Okay!

Post a Comment

0 Comments