Sinopsis Drama Korea Terbaru All Kinds of Daughters In Law

Drama korea siri kekeluargaan yang terbaru di saluran ONE adalah All Kind of Daughters in Law. Anda boleh baca Sinopsis Drama Korea Terbaru All Kind of Daughters In Law di bawah nanti. Tayangan drama ini akan bermula pada 18 Januari 2018. Drama ni panjang jugak episodnya. Jadi, kalau sesiapa yang nak tengok; kena bersabarlah yea..

Drama korea All Kind of Daughters in Law dibintangi oleh Hahm Eun-Jung, Lee Joo-Yeon, Cha Do-Jin dan ramai lagi.

Drama ini mengandungi 100 episod dan disiarkan selama 1/2 jam dalam setiap episode.


Sinopsis Drama Korea Terbaru All Kinds of Daughters In Law


Sinopsis Drama Korea Terbaru All Kinds of Daughters In Law

Sedikit info tentang drama korea All kinds of Daughters in Law:

Genre : Family Drama
Created by Kim Sung-mo
Written by Oh Sang-heeDirected by Lee Jae-jin
Starring : Hahm Eun-jung, Lee Joo-yeon, Kang Kyung-joon, Cha Do-jin
Country of origin : South Korea
Original language(s)Korean
No. of episodes : 100

Drama All Kinds of Daughters in Law adalah kisah sebuah keluarga yang mempunyai anak menantu yang suka bersaing. Menantu perempuan pun kena main peranan sebagai orang tengah agar hubungan kekeluargaan terus harmoni.

Hwang Eun-Byul (Ham Eun-Jung) and Hwang Geum-Byul (Lee Joo-Yeon) adalah sepasang kembar tetapi amat berbeza personaliti. Eun-Byul bekerja di syarikat penerbitan sebagai penulis jemputan. Manakala, Geum-Byul adalah seorang ketua di jabatan perhubungan awam di sebuah firma fesyen.

Semenjak kecil, ibu mereka memang mengutamakan Hwang Geum-Byul. Hwang Eun-Byul selalu berkelahi dengan kalaknya itu kerana berasa tak puas hati. Hwang Eun-Byul kemudian berkahwin dengan Choi Han-Joo. Keluarga Choi Han-Joo dan keluarga Hwang Geum-Byul adalah musuh. Akhirnya kedua-dua keluarga mencari penyelesaian melalui kedua-dua beradik kembar ini untuk menyelesaikan permusuhan mereka. 

Saya melihat drama ini bagus dijadikan panduan bagi pasangan muda yang baru berkahwin. Bagaimana mereka harus saling menghormati antara satu sama lain. Lagi satu jangan suka bawak mulut menceritakan keburukan keluarga masing-masing.

Nak tengok setiap episod drama All Kind of Daughters in Law? Anda boleh lihat pautan di bawah. Selamat menonton.

Episod 1
Epiaod 2
Episod 3
Episod 4
Episod 5
Episod seterusnya sila link pada pautan ini : 

Post a Comment

0 Comments