Header Ads

Aku dan 'Secret Garden'

Advertisement
Salam semua & Hye...

Kali ini topik/bebel saya bukan pasal cerpen atau novel, tetapi kepada kecintaan saya yang tak pernah lebur terhadap drama Korea. Just now baru habis layan 'Secret Garden' kat ONEHD...terpukau beb! Ini pun baru ternampak new series ni, before this asyik cerita First Wive Club, Daring Woman, Giant, etc...

Nak tahu jln ceritanya??

Sinopsis (pendek je, tapi berbeza la setiap episod):

Tentang Kim Joo Won (Hyun Bin), secara luarannya nampak seperti lelaki sempurna yang menyembunyikan keangkuhan dan sisi dirinya yang pelik, dan Gil Ra Im (Ha Ji Won), seorang pelagak ngeri dimana kecantikan dan badannya dicemburui oleh kebanyakan aktres terkenal. Suatu hari mereka pergi jauh ke kawasan gunung dan masuk ke dalam sebuah rumah yang pelik, dimana seorang nenek menawarkan mereka cokelat. Keesokkan harinya, mereka mendapati diri masing-masing telah bertukar antara satu sama lain.




Kalau nak tahu, pelakon utamanya Hyun Bin ngan Ha Ji Won (yg berlakon siri hotel). Comel betul bila Ha Ji Won berambut pendek, sooo cute dan sincere. Like it!! Kalau ada sesape yg nak tengok siri ini online, cube tengok kat sini. Pasti korang suka & meletup! Ada juga website lain tapi very slow la gambar dia.
Selain itu, saya suka, sangat suka ngan lokasi rumah Kim Jo Woon, very stylish, english look and semua macam serba putih. Sangat transparent. Ada lagi gambar lokasi drama ini dibuat. Cuba tengok gambar berikut ni...



Atas, di antara pelakon utamanya...


Antara gambar promosi 'Secret Garden'.

Okey tak u all rasa drama korea terbaru ni. Hot lagi tau, ditayang di saluran KBS bermula 23/11/2010. So, sesape ada Astro Beyond, saluran 393 boleh tengok drama ni. Ada yang dah tengok?
What u all think? Happening? Biasa aje? Or...addicted like me??
Up to U all! Yang penting kita boleh enjoyce...Rite?
Advertisement

2 comments:

  1. sy da tegok..
    best!
    suke3..

    ReplyDelete
  2. Anonymous: Best kan! Mlm tadi punya episod (Ep. 4) pun kelakar. Gud jod from they all.

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA:

Powered by Blogger.